divendres, 20 de gener del 2012

iModa

Hola bloggers! En aquest article explicaré quin objectiu té aquesta pàgina. Com ja sabeu crec que la moda és important, sempre que l'adaptis a la teva manera; per això aquest espai es diu MODA, express yourself; que significa expressa't tu mateix. El logo de iModa, vol dir el mateix que el títol general però representat gràficament. A part dels articles que tenen a veure amb l'optativa d'informàtica de l'institut vull fer-ne d'altres que puguin transmetre als lectors el que jo penso de tot aquest tema. Per a mi no és ben bé un hobbie, simplement és com el dibuix, les cançons, les fotografies, que sempre transmeten alguna sensació o sentiment cap als altres mitjançant l'art. Crec molt en els grans dissenyadors, ja que d'una manera genial i singular ens expressen sentiments dissenyant moda. Alguns d'ells s'inspiren en les estacions de l'any, en el que experimenten quan estan a punt d'arribar. Aquest fet el trobo fantàstic perquè és com si la roba es transformés en un pensament, com si recordés un moment especial.
En aquest espai escriuré articles que també estan relacionats a la bellesa i a la salut, perquè van lligades entre elles. Quan intentes fer salut com per exemple fer esport, mantenir una dieta equilibrada, dormir les hores adients, hidratar la pell, etc. també estàs cobrint les necessitats que comporta la bellesa perquè seguint el que deia, obtens una bona forma, tens la cara amb una expressió més viva i el cos descansat, la pell no es veu seca, etc. Crec que no fumar també ajuda a fer salut però també a tenir unes ungles boniques, les dents blanques ... Llegint aquests exemples es veu que la salut i la bellesa van en un mateix paquet.
Espero que a poc a poc vegeu que aquest no és el típic blog de moda, i que us agradi.

Ara mateix a classe d'informàtica estem treballant amb el Google DOCS i les enquestes que es poden crear i editar amb aquesta eina. La següent enquesta pregunta la vostra opinió sobre la moda i aquest blog. L'hem feta per a aprendre com funciona (a informàtica), perquè en un futur és una eina que ens pot servir per a molt. Més tard publicaré un article que farà referència a totes les respostes obtingudes, i s'hi mostrarà un resum fet amb gràfiques que fa el mateix Google i unes conclusions. Si voleu la podeu contestar podeu fer clic a l'anterior link. Moltes gràcies!

2 comentaris:

  1. Miriam, m'agrada molt el teu Blog! Crec que hi ha moltes coses que poden resultar molt útils per poder estar a la moda, i a més a més crec que és un tema molt interessant! :)

    ResponElimina