divendres, 20 de gener del 2012

La moda i Internet

Hola bloggers! Tothom sap que Internet està ple de pàgines web i blogs relacionats amb la moda i bellesa. En aquests articles us diré quines són les pàgines que més m'agraden, per què i de què tracten.
Maybelline NY és una web perfecta per a mirar tot tipus de maquillatge, a més hi ha consells, opinions dels clients i un glossari interessant de vocabulari de bellesa i maquillatge. M'agrada molt visitar-la sobretot per a mirar quina varietat hi ha de maquillatge d'ulls i quins colors estan disponibles. Maybelline NY és una casa bona, que per experiència pròpia crec que fa bons productes. Si voleu mirar més varietat proveu la següent: Maybelline official site.
Si us agraden els complements, Bijou Brigitte en té de tota mena. Alguns fins i tot estan fets de plata i de minerals bonics. Estan disponibles joies i bijuteria de tots els colors imaginables, per tant hi ha accessoris per a qualsevol tipus de roba.
Si t'agraden els pijames divertits amb dibuixos mítics i la bona roba interior, aquí tens la pàgina de Women Secret on hi ha gran varietat de productes. També és interessant de llegir el blog de Woman Secret.
La següent web pertany a la revista de moda, que probablement és la més famosa del món; Vogue. Crec que entrant-hi no et cal prendre la molèstia de comprar-te la revista, encara que allí hi publiquin més fotos i continguts.
A year of fashion és un altre espai web que recull tots els esdeveniment importants de moda de l'any 2011, és una pàgina curiosa, ja que hi surten totes les notícies importants relacionades en aquest àmbit.
Espero que us agradin les pàgines.

Diigo 

El  iigo et pot ajudar a seleccionar texts a totes les pàgines web que vulguis, a afegir anotacions i a gestionar llocs d'Internet que et poden servir. 
Fent aquest article em provat aquesta eina, t'hi pots inscriure on-line. Gràcies a aquest he pogut seleccionar texts de diverses pàgines que m'agradaven i guardar-les com si fossin a preferits. A partir del que he trobar he escrit tota la informació de pàgines de moda i he pogut fer una opinió personal i constructiva.
Pàgina de Maybelline NY, conretament el glossari de paraules. Amb el Diigo n'he subratllat una definició interessant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada