dilluns, 6 de febrer del 2012

Fòrums de moda

Hola bloggers! He participat a tres fòrums d'Internet, concretament a la pàgina web de Yahoo Respuestas. Dos de les respostes (la 1 i la 2) es referien a moda i una (la 3) a estètica, bellesa i salut. Crec que ha estat interessant participar-hi perquè he pogut veure quins dubtes i preocupacions té la gent relacionats amb la moda i bellesa. 
Per respondre preguntes de gent amena, he entrat a Yahoo amb el meu compte de Google. Hi ha fòrums que tenen a veure amb molts temes, i si mai necessites ajuda, pots anar allí i algú t'escriurà. La meva opinió dels fòrums és bona, perquè pots trobar informació que buscant-la per la xarxa potser no hi serà. A més la gent et respon de manera molt correcta sobre qualsevol tema.
Aquí sota teniu una imatge dels fòrums que he participat i els links fent clic a la lletra més grossa.


1. Fòrum de moda: Combinació de roba (YAHOO!)

2. Fòrum de moda: Combinació de roba (YAHOO!)


3. Fòrum de salut i bellesa: Com augmentar el pes i aconseguir una bona forma física? (YAHOO!)

Per acabar, vaig fer una pregunta oberta sobre el tema de la moda. Em van respondre set persones, cada un amb opinions i visions diferents sobre aquest món. Aquí sota teniu una imatge del fòrum, si hi feu clic anireu directament a la pàgina web en temps real i podreu respondre si voleu.
Algunes de les persones que m'han respost m'han dit que no segueixen la moda, però hi ha un col·lectiu dins de la societat que és el que està més influenciat, que són els adolescents. Què els joves vulguin anar tant a la moda (només alguns) moltes vegades es deu a la globalització i al que ensenyen als mitjans de comunicació (publicitat). Els que ha contestat diuen que normalment no segueixen la corrent, que es compren el què volen, si està de moda bé i si no, no els importa gens, perquè el que compta és que cada persona se senti bé amb el que porta i que li agradi. He trobat curiosa la frase "de la moda el que se te acomoda" de l'última persona que ha escrit. La filosofia del blog és aquesta més o menys, cada persona s'ha de vestir com li agrada, no seguint les modes i els corrents del moment. Perquè al cap i a la fi la moda és una altra manera d'expressar-te tu mateix.

1 comentari:

  1. Míriam, primer confessar-te que no sóc pas cap aficionada de la moda sino ben al contrari. Però també et dic que t'està quedant un blog força original. Només felicitar-t'he i ànims guapa!

    ResponElimina