dissabte, 18 de febrer del 2012

Tres blogs de 4t

En aquest article comentaré tres blogs de 4t, un de cada classe, concretament els que més m'agradin.
Vegeu aquest mateix article al Scribd: Els tres blogs

Blog A: CUINA CORNETA
Aquest blog parla de la cuina, concretament va dirigit a tothom que li agrada cuinar i aprendre noves receptes. He triat aquest perquè el trobo molt divertit, va ser una bona idea triar aquest tema. A més quan llegeixes els diferents articles passes una bona estona entretinguda. El logotip ha sigut una de les coses que més m'ha agradat, perquè descriu molt bé com és el blog, i de vegades la senzillesa d'una imatge val més que mil paraules. Visualment també és atractiu, això resulta molt important, perquè el primer que percep una persona és el que entra per la vista. Per acabar el títol és enginyós, pel meu gust, perquè barreja el nom del tema i el de l'autora. Crec que tot ha quedat molt bé!

LOGOTIP

Cercant per l'univers... és un blog que com diu el mateix títol parla de l'univers. L'he triat perquè per començar aquest tema m'agrada molt. Els articles que el seu autor ha publicat són interessants, tant per la part científica com per la curiositat dels afeccionats. Crec que va triar una plantilla molt encertada pel tema i que a més fa que el blog sigui molt especial per a cada persona que hi entra. El logo està molt ben fet, es veu la Terra i la Lluna de molt a prop, i al seu voltant hi ha el títol del blog repetit vàries vegades. Tot és de color groc, això fa que tot estigui en consonància i ben presentat. Penso que hi ha passat molt temps de dedicació.


Aquest blog l'ha fet una persona que ja té experiència amb la gralla. Primerament, crec que el títol és dels que més bé han quedat, perquè té doble sentit i alhora és enginyós. Tots els articles són interessants perquè t'ajuden a conèixer més a fons aquest instrument tradicional català. Crec que aquest blog ajuda a preservar la nostra valuosa cultura catalana. Finalment, el que més m'agrada és un dels gatgets, perquè t'explica curiositats d'una manera breu de la gralla i el logotip. Felicitats per l'autora!


Aquí sota podreu llegir aquest mateix article penjat al Scribd, que també és una pàgina web on pots pujar documents i després llegir-los a Internet. Això es pot fer tenint un compte al Facebook o un correu electrònic.
Tres blogs de 4t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada