dissabte, 11 de febrer del 2012

Una enquesta sobre el meu hobbie

Hola bloggers! En aquest article us deixo una enquesta sobre el meu blog i la moda. Si teniu dos minuts m'agradaria que la responguèssiu, després publicaré unes gràfiques que reflectiran el què pensen els lector sobre tot aquest tema. Com que a l'optativa havíem de treballar amb el Google DOCS, concretament les enquestes, ens van demanar que en féssim una als lectors del nostre blog sobre el hobbie que ens agrada, per a saber l'opinió dels altre envers aquest tema.

Al cap d'uns dies he obtingut les suficients respostes per a fer gràfiques i conclusions de l'enquesta. Les preguntes estaven relacionades amb el blog, la moda, botiques, etc.

Pregunta 1: Agrada el meu blog?
El 45% d'enquestats creu que el meu blog està bé. Mentre que a un 20% no els agrada massa perquè no troben gaire important el tema de la moda. Un altre 20% no els agrada, però per això hi ha colors, perquè hi ha gustos.

Pregunta 2: Quin tipus d'articles voldrien llegir els bloggers?
El 39% voldrien que publiques articles de moda; que parlin de la roba de temporada, dels complements, de les sabates... Un 26% de les respostes diuen que els lectors també volen llegir-hi notícies relacionades amb aquest món.

Pregunta 3: Quin tipus d'accessoris compren els lectors?
El 25% compra altres accessoris que no són ni arracades, braçalets, collars, anells ni mocadors i bufandes. Un 20% diu que es compra moltes bufandes o mocades per a combinar amb la vestimenta de cada dia.

Pregunta 4: Què és la moda dins de la vida de la gent?
En aquesta pregunta oberta he triat les respostes més interessants.

Una manera de mostrar al món la teva petita o gran personalitat, de fer saber que siguis com siguis t'acceptaran.


Per mi la moda es una manera d'expressar la nostra manera de ser, o el que sentim per exemple, amb la combinació de colors o si tenim alguna samarreta que tingui algun missatge o algun significat específic.


Pregunta 5: Quanta estona dediquen a arreglar-se cada dia?
El 30% de les respostes diuen que la gent dedica uns 15 minuts cada dia per triar la roba, pentinar-se, maquillar-se, etc.

Pregunta 6: A quina botiga compren més?
Un 26% compren molt al Bershka i un 18,5% al Pull and Bear. Si voleu veure quin tipus de roba vénen a cada botiga feu clic al nom dels dos establiments. Com que aquesta enquesta l'ha respòs un grup d'adolescents, les botigues que predominen més són les anteriors.

Pregunta 7: Què prefereixen? Molta roba a bon preu o poca roba a no tan bon preu.
Un 45% prefereix poca roba a no tan bon preu. Això pot significar que agradi anar de marca o que els agradi la roba de bona qualitat. (En aquesta pregunta no han respòs tots els entrevistats.)

Pregunta 8 i 9: Quins colors trien per l'hivern? I per l'estiu?
 
A l'hivern un 25% prefereix colors foscs i marrons.       A l'estiu el 30% es vesteix amb colors vius.

Pregunta 10: Quin criteri segueixen al moment de comprar-se roba?
El 35% d'entrevistats es compra la roba que li agrada més, sense pensar si està de moda o no. Això significa que un 35% segueix la filosofia del meu blog; que és vestir com a tu t'agrada, per expressar com ets i com et sents, sense tenir gaires miraments amb la moda de la temporada.

Pregunta 11: Els importa el què pensin els altres sobre la seva vestimenta?
Un 45% diu que no li importa gens el que la gent opini sobre la seva manera de vestir. Seguidament un 30% tampoc creu que sigui gaire important el què pensi tothom. Només una persona es preocupa del què diguin de la seva forma de vestir.

Gràfica del nombre de respostes diàries:

Moltes gràcies per respondre'm l'enquesta bloggers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada